Onsdagen den 24 april 2019

Anteps Restaurant, Pizzeria & Kebab / Om Anteps

Om Restaurang Antep.

Antep erbjuder genuin turkisk matkonst baserat på fräscha svenska råvaror, allt grillat på kolgrill, serverat i en atmosfär som andas service av hög klass. Vår erfarna kock har kommit från Turkiet speciellt för att ge dig den bästa smakupplevelsen.

 

Det turkiska köket räknas som ett av världens tre främsta (efter det franska och kinesiska köket) och är en spännande blandning av det grekiska, öst- och västeuropeiska köket.

Vår vision är att bli ett av Skandinaviens bästa turkiska kök med både mat och service. Vill du uppleva utsökt meny med många smakupplevelser för alla sinnen? Vi vågar påstå att du kommer att få en underbar upplevelse av mat för all sinnen av högsta kvalité.

Vår ambition är att ständigt erbjuda en hög servicenivå och vi strävar efter att sätta gästen i centrum och tillhandahålla en trevlig miljö. Menyn som vi tagit fram skall återspegla trender och önskemål på en komplett måltid.

Vi hoppas att kunna erbjuda en spännande och varierande måltid i kombination med ett väl utvalt utbud av drycker. Vi ordnar även fester, födelsedagar, firmafester, möhippor m.m. Tag kontakt med oss så berättar vi gärna mera om hur vi kan hjälpa just dig och de speciella önskemål du har.


Vi önskar er en trevlig afton och en smaklig måltid!

 

Telefon: 0176-101 30 eller 073-776 91 27
Hemsida: www.anteps.se
Besöksadress: Esplanaden 5, Norrtälje
(brevid Polishuset)
Öppettider: Måndag t.o.m. torsdag 10 - 22
Fredag 10 - 23
Lördag 12 - 23
Söndag 12 - 21

 

 

Allt material på denna hemsida är © Copyright och alla rättigheter reserveras Restaurant Antep. Kopiering beivras.